Project
Interaction design

Jaar
2015

Opgeleverd
UI/UX template designs

Qooqie is een platform waarmee eenvoudig kan worden bijgehouden wat de marketingkosten mogen zijn en wat de opbrengsten vervolgens zijn.

De vraag

PixelDeluxe is gevraagd om een webapplicatie te ontwerpen voor marketeers om eenvoudig bij te kunnen houden wat de ROI is van marketing campagnes op websites, telefoon, tv, radio, social media, etc. Men moest eenvoudig campagnes, advertenties en leads kunnen aanmaken of indien automatisch gegenereerd door bijv. VOIP koppeling, te kunnen inzien en bij te werken.

Onze oplossing

Wij hebben onderzoek gedaan naar de diverse taken die een gebruiker moet kunnen doen in de applicatie en deze op gebruiksvriendelijke manier samengebracht in een overzichtelijke en aantrekkelijke webapplicatie. Vervolgens hebben we alle schermen qua interface design uitgewerkt. Deze zijn door de ontwikkelaars van Qooqie online geïmplementeerd in de applicatie.

Het resultaat

We zijn trots op het aantrekkelijke karakter van de applicatie en hebben echt een webapplicatie ontworpen die een geheel eigen uitstraling heeft en ook heel gebruiksvriendelijk is.