Project
UI/UX design

Jaar
2016

Opgeleverd
Redesign van website

Pro Industry is een uitzendorganisatie in de procestechniek. Ze werven medewerkers, leiden ze op en detacheren ze aan bedrijven die openstaande vacatures niet vervuld krijgen, omdat goed personeel moeilijk te vinden is.

De vraag

Pro Industry heeft ons gevraagd om een interaction design traject te doen om de website beter te laten aansluiten op de wensen en verwachtingen van de doelgroepen: de werkzoekenden en de bedrijven met vacatures.

Pro Industry

Onze oplossing

Vanuit de doelen van de gebruikers is een nieuw interaction design gemaakt voor deze website. Het is daarbij belangrijk dat de werkzoekenden én de bedrijven met vacatures gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken en zonder drempels hun doelen kunnen bereiken.

Op basis van dat interaction design hebben we een definitief ontwerp gemaakt, dat past binnen de huisstijl van Pro Industry.

Pro Industry Vac

Het resultaat

We hebben frisse, krachtige, stoere ontwerpen gemaakt voor de website van Pro Industry, die de verschillende doelgroepen helpen om de website gemakkelijk te gebruiken.

Omdat Pro Industry zelf programmeurs in dienst heeft, is het ontwerp door henzelf vertaald naar een werkende webvariant in HTML/CSS. Op dit moment worden de ontwerpen verwerkt in de nieuwe website van Pro Industry.