Home 170315 234208

Project
Webdesign

Jaar
2016

Opgeleverd
Website met Craft CMS

Mondzorgkosten is een intiatief van de ANT (Associatie Nederlandse Tandartsen). Ze willen patiënten van tandartsen meer inzicht geven in de de kosten van behandelingen.

De vraag

ANT heeft ons gevraagd mee te denken over de manier hoe ze patiënten kunnen helpen de tandartsnota's inzichtelijker te maken. Het moest een website zijn die aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk is voor particulieren. Ook wilde ze een optie om op basis van een QR code op een rekening, direct op de website een lijst te krijgen met de desbetreffende tandartscodes.

Mondzorgkosten Profielen

De oplossing

Wij hebben een website ontworpen en gebouwd in Craft CMS, waarmee ANT eenvoudig de content kon vullen. Alle tandartscodes en patiëntprofielen zijn eraan toegevoegd, samen met de onderliggende berekeningen. Omdat het om meer dan 800 codes gaat, is het ondoenlijk om elk jaar de prijswijzigingen handmatig door te voeren, daarom hebben we per codegroep een aparte berekeningsfactor toegevoegd. Door deze aan te passen worden direct alle codes in de hele website aangepast naar de nieuwe tarieven.

Mondzorgkosten Behandelingen

Het resultaat

Het is een mooie, aantrekkelijke website geworden, waarmee mensen zich eenvoudig in kennis kunnen stellen van hoe de hun tandartsrekening tot stand is gekomen en dat de tandarts hen niet een oor aannaait, maar op basis van de gestelde regels vanuit de overheid werkt.