Project
Webdesign

Jaar
2016

Opgeleverd
Webshop met Craft Commerce

MacroWave is een bedrijf die maaltijden verzorgd voor sporters die het heel belangrijk vinden om te weten hoeveel vetten, eiwitten en koolhydraten ze per dag binnen krijgen. Deze afgemeten hoeveelheden zorgen voor een optimale balans van lichaam en geest, waardoor de prestaties optimaal zijn.

De vraag

MacroWave heeft ons gevraagd een webshop te ontwikkelen waar mensen zelf een maaltijd per component kunnen afwegen. Dus hoeveel gram vlees of vis, hoeveel groente en hoeveel gram basis zoals pasta, rijst of aardappelen. Het moet duidelijk zijn hoeveel macro's dit per ingrediënt en totaal opleverd om zo goed in balans te blijven.

Macrowave List

Onze oplossing

We hebben een gebruiksvriendelijke, responsive website gebouwd in Craft CMS met Commerce. Hiermee is het voor MacroWave heel eenvoudig om dagelijks nieuwe maaltijden toe te voegen en precies bij te houden wie wat heeft besteld en welke hoeveelheden men wilde van welke maaltijd en waar deze uiteindelijk wordt afgehaald of moet worden bezorgd.

Macrowave Item

Het resultaat

We hebben een prachtige, eigentijdse website opgeleverd met die helemaal in één lijn met van de sportieve missie van MacroWave.