CWC Webinar Aankomend

Project
Interaction design

Jaar
2010 –

Opgeleverd
UI/UX design templates

Company Webcast is een bedrijf dat live webcasts, webinars en lectures faciliteert. Bijvoorbeeld kwartaalcijfer presentaties van beursgenoteerde bedrijven of lessen in beleggen. Ook vergaderingen van gemeentes en provincies worden live uitgezonden en door hen digitaal toegankelijk gemaakt.

CWC No Chat

De vraag

In de loop van de jaren, sinds 2010, hebben we diverse vragen gekregen om een suite van verschillende tools voor ze uit te werken. Dit begon met een uitzendingenwidget die overheden konden insluiten in hun eigen website en waar men eenvoudig alle live uitzendingen kon kijken of terugkijken. Verder hebben we een webinarportal ontwikkeld, een videoplayer uitgewerkt, een moderatietool voor de regie en een timeline editor om webcasts later te editen en van extra context te voorzien.

Cwc Overheidsportal2 0000 Startpagina

Onze oplossing

We hebben steeds goed de vraag en wensen aangehoord en daarmee zijn we aan de slag gegaan. Als het nodig was ontwikkelde we schetsen of wireframes en daarna ontwikkelden we pixelprecieze ontwerpen van alle stadia en functionaliteiten, zodat zij dit goed konden opnemen in hun palet van applicaties.

Cwc Live Manager V6

Het resultaat

Met Company Webcast hebben we een partij die al jaren erg gelukkig is met de ontwerpen die wij met hen samen ontwikkelen. Altijd rekening houdend met technische randvoorwaarden en de wensen van de eindgebruiker.

Cwc Moderatietool