Hovago

Swipe voor meer projecten

Project

Webdesign en webdevelopment

Opgeleverd

Website als onderdeel van ProDelta multisite oplossing

PixelDeluxe is door Hovago gevraagd hun website te ontwerpen en ontwikkelen. Op de website kunnen klanten en prospects een beeld krijgen van het huidige assortiment. Alle kranen staan erop met alle specificaties erbij.

Bekijk de website

Over Hovago

Hovago is een kraan verhuurbedrijf dat onderdeel uitmaakt van de ProDelta holding. Ze verhuren kraanwagens tot enorme kranen zoals bijvoorbeeld Mammoet gebruikt om de zwaarste objecten op te tillen. Sinds 1946 zijn ze specialist in zwaar materieel om zware ladingen te verplaatsen.

Tijdwinst

Specsheets altijd up-to-date

Als uitbreiding op de multisite oplossing voor ProDelta hebben we het ontwerp en realisatie gedaan voor nog een site voor de multisite oplossing. Hierin zitten vier talen en een module om alle kraanspecificaties makkelijk in te vullen. Deze worden nu alleen nog in de website up-to-date gehouden, en kan de specs ook vanaf daar exporteren naar PDF, zodat er nooit meer meerdere versies van specsheets gemaakt hoeven worden.

Paginablokken

We hebben een website ontwikkeld die eenvoudig zelf te onderhouden is via een centraal en gebruiksvriendelijk Craft CMS. Op iedere pagina hebben ze de mogelijkheid om deze naar eigen wens op te bouwen met diverse soorten componenten, zoals tekst, verschillende maten afbeeldingen, een carrousel of fotogrid, een tabel of call to action.

Wil je ook zo'n website?

Is je interesse gewekt? Wil je weten wat we voor jullie zouden kunnen betekenen?