De kliniek voor tandheelkunde

Swipe voor meer projecten

Project

Webdesign en development, 2020

Opgeleverd

Website

Voor de tandartspraktijk De kliniek voor tandheelkunde hebben we een responsive website ontwikkeld waarbij patiënten en partners informatie of hun weg kunnen vinden. De website is duidelijk en overzichtelijk en heeft een eigen stijl.

Bekijk de website

Een moderne praktijk

Een moderne praktijk kan niet zonder moderne website. De website is helemaal in stijl van de corporate identity opgezet. Op deze manier is het een eenduidige uitstraling voor alle uitingen van DKVT.

Overzichtelijk en gebruiksgemak

Een goede website voelt gewoon beter dan een slecht gemaakte website. Ook bij De Kliniek voor Tandheelkunde hebben we er weer voor gezorgd dat de website prettig werkt en dat je nooit de weg verliest. Ook kun je als gebruiker binnen een paar kliks bij alle content komen.

Nieuwsarchief

DKVT heeft veel te melden over actuele ontwikkelingen in de markt en daarom heeft PixelDeluxe een uitgebreide nieuwsfunctionaliteit toegevoegd aan de website. Zo kunnen alle nieuwsitems, maar ook het archief, eenvoudig bezocht worden.

Paginablokken

Via de paginablokken functionaliteit heeft de klant de mogelijkheid om de pagina zo op te maken dat deze verschillende soorten pagina elementen kan herbergen. Makkelijk door DKVT aan te maken en in te vullen, zoals bijvoorbeeld medewerkers tegels.

Enthausiast geworden?

Deel met ons je plannen, dan maken we er wat moois van!